Låsesmed, Låseservice Aarhus

Profil

G4S Låseservice er i dag et landsdækkende låsefirma med eget specialværksted og butik. Vi er en af landets førende i branchen og har både afdelinger i Århus, Aalborg, Kolding og Brøndby, så vi har mulighed for at hjælpe kunder i hele landet.

Hos G4S Låseservice har vi erfaring, kompetence og et veluddannet personale, der hurtigt og effektivt tager hensyn til alle behov hos den enkelte kunde. Vi har en målsætning, der siger, at vi altid vil yde en professionel låseservice for den enkelte privatkunde, erhvervskunde og i forbindelse med de mange offentlige opgaver for myndighederne.

 

Vi tilbyder også totalløsninger

Hos G4S Låseservice har vi ofte større låseopgaver, hvor vi bl.a. har udført totalløsninger til kommuner, heriblandt for Kolding/Favrskov og Herning Kommune. En sådan totalløsning kunne eksempelvis være en tilpasset løsning til hjemmeplejen, hvor de ansatte har mulighed for at komme ind til beboerne, med sin egen mobil eller nøglebrik.

Vi er en låsesmed med døgnvagt og er altid klar til hurtig udrykning til oplukninger, omlægninger og reparationer - døgnet rundt, ugens 7 dage.

Kontakt os for flere oplysninger og et uforpligtende tilbud.

 

Vi er blevet kåret som Årets forhandler af Mekanisk produkter 2016. 

Ruko2016Aarets2016