Låsesmed, Låseservice Aarhus

 

Mobilepay App Logo

Låsesmed med døgnvagt i Aarhus og omegn

Vi har dankortterminal i vores biler og tager også imod betaling med Mobilepay.


G4S Låseservice har døgnvagt i Aarhus

Vi tilbyder døgnvagt til vores kunder, da der tit kan opstå uventede situationer om natten. Har du låst dig selv ude, kan vores låsesmed i Aarhus hjælpe dig med oplukning af husdøre. Vi har døgnvagt, hvilket betyder, at du kan ringe alle døgnets 24 timer. Dette gælder naturligvis også i weekender og helligdage. I Aarhus og omegn.

Vi har bl.a. hjemmeplejen, politiet og Falck som faste kunder. 


Ubehagelig oplevelse ved indbrud
Hvis du har opdaget, at du har haft ubudne gæster, mens du har været afsted, kan det være en ubehagelig oplevelse at komme hjem til et hus, der måske både er gennemrodet og ødelagt. Din lås til hoveddøren er måske brudt op, og låsen er gået i stykker, hvilket betyder at du skal have skiftet den hurtigst muligt, så du igen kan være i trygge rammer. Her kan vi hjælpe dig med udskiftning af låsen, hvor du også kan få en lås, der er mere sikker end din nuværende.   


Vi står klar til at hjælpe
Hos G4S Låseservice står vi klar til at hjælpe dig, døgnet rundt. Vi garanterer dig, at alle opkald besvares og herefter rykker vi hurtigst muligt ud til dig. Vi løser mange opgaver i Aarhus, specielt i weekender og nattetimerne, hvor mange oplever at låse sig ude, eller at have tabt nøglen på vejen hjem.

Ring til os på 86 10 65 00 – døgnet rundt.  

Kontakt os for flere oplysninger og et uforpligtende tilbud.

 

Mobilepay App Logo