Låsesmed, Låseservice Aarhus

Tyverisikring i Aarhus

Siden 2008 har vi været en del af G4S, som kan tilbyde det bedste inden for tyverisikring. Dette gælder både til private kunder og virksomheder, som ønsker en større tryghed i hverdagen.

Vi henviser til G4S’ hjemmeside, hvor du kan læse meget mere omkring tyverisikring. Det er eksempelvis muligt at slå dele af alarmen til, mens du er hjemme eller du kan få installeret en rumføler, hvis du har kæledyr, som frit skal kunne færdes derhjemme, uden at alarmen går i gang.   

 

Suppler dit låsesystem med tyverisikring

Den bedste kombination findes ved at supplere et godt og sikkert låsesystem med en alarm, så du er 100% dækket ind ved tyveri eller lignende. Hos G4S kan du få den tyverisikring, der passer bedst til dine ønsker.

Låsesystemet kan enten være mekanisk eller elektronisk.  

 

G4S skaber tryghed i Danmark


G4S Låseservice er en del af G4S, som i Danmark har cirka 1.700 ansatte, der alle arbejder for at skabe sikkerhed og tryghed i virksomheder og de private hjem. Kontrolcentralen har døgnvagt og er bemandet 24 timer i døgnet, året rundt, så du som kunde altid kan få kompetent hjælp og sparring.

Som erfaren låsesmed kan vi skræddersy en sikker løsning, som passer til netop dit behov, uanset om det er til det private hjem, institution eller virksomheden.   

 

Vi tilbyder gratis konsulentbesøg i Aarhus


Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på tyverisikring, kan vi tilbyde et gratis konsulentbesøg i Aarhus og omegn. Her gennemgår vi sammen din bolig eller virksomhed, så du får den bedste løsning.

Ring til os allerede i dag på 8610 6500.

Kontakt os for flere oplysninger og et uforpligtende tilbud.